Van hobby
tot webshop


In 2017 ben ik begonnen met het maken van armbanden voor mijn dochters en mezelf, door de enthousiaste reacties van vrienden en kennissen ben ik steeds meer armbanden gaan maken. Die positieve reacties bleven mij motiveren, en daarom ben ik in 2018 ook begonnen met het verkopen van de armbanden op Facebook.

Ook ben ik in 2018 begonnen met het bezoeken van regionale markten, zo zijn we bijvoorbeeld in 2018 op markten bij De Heldense Bossen, De Schatberg, Hobbybeurs Con Amore en de Winterfair in Eindhoven geweest. Dit jaar zijn we onder andere al op de Hobbybeurs Con Amore en de GAMMA Voorjaarsmarkt in Weert geweest. Kom dus vooral op lokale markten kijken om onze sieraden met eigen ogen te kunnen zien! 

Ik ben klein, en in mijn eigen omgeving begonnen. Dit is langzaam maar zeker gegroeid, en inmiddels heb ik al meer dan 300 sieraden gemaakt! Ik vind het heel erg leuk creatief bezig te zijn, met nieuwe materialen en ideeën ontstaan er steeds nieuwe dingen. Daardoor kan ik exclusieve sieraden maken die je nergens anders ziet!

Elk sieraad is Uniek, daar staat JRS voor!


Bekijk hier ons aanbod en Like ons op Facebook

Oranje/wit JRS782

€ 24,50inclusief btw

Natuursteen labradoriet JRS788

€ 11,95inclusief btw

Zeester JRS716

€ 24,50inclusief btw

Winkelwagen